Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Само внимавай

Колега не искам да се обиждаш. Само да питам - карал ли си и най-вече поддържал ли си Алфа. По принцип Алфата е страхотна, само да си я вземеш в добро състояние, ако ли не повярвай ми 4000 няма да ти стигнат да я стегнеш. Ще те очакват много изненади - дребни,но изнервящи. Винаги ще има нещо, което да се обади. Така че по-добре да си купиш Алфа в добро стсъояние, че иначе после да не страдаш. Това е мое мнение - преди избързах и си купих 164-ка много ядове. При 166-цата избирах доста дълго и нямам забележки. Успех в търсенето.
    Притежател на Alfa Romeo 164 2000 TS БИВША
    Alfa romeo 166 2.4 JTD - това е автомобила!

Comment

тая от Бургас се оказа не съвсем кола ))) няма нищо по нея, което да е както тр, а емблемките... тя е залепена ВЪРХУ оригиналната та засега в търсенето на розовите слончета и единорози 1 на 0 за единорозите
      Alfa 166 2.4 JTD '03 150HP Ex
      Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

Казах ти че ако търсиш читава кола под 3500-4500лв. има само скрап,за съжаление по високата цена също не е гаранция за подържана кола,поради тази причина пак казвам,търси форумна кола.

Comment

Много тъжна работа, последната ми надежда на евтинийко си отиде, когато каката ми обясни, че колата се води на някаква фирма и щяла да ми даде телефона им, ако искам да си я прехвърля на мое име в карса и мобилето пак няма нищо А и от форума... то няма алфи за продажба, без ГИ )))ще си купя най-накрая някой нов внос и само ще си я гледам пред блока )) като паметник на архитектура
          Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

Ми освен да ти предложа моята 2.0Турбо ама не покрива изискванията. Няма да е евтина, пък е и с газов инжекцион.
            Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
            Opel Astra J
            ex:
            Alfa Romeo 164 2.5TD
            Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
            Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Първоначално публикувано от Boby Покажи съобщение
              Ми освен да ти предложа моята 2.0Турбо ама не покрива изискванията. Няма да е евтина, пък е и с газов инжекцион.
              Ако исках с ГИ отдавна щях да се разходя до Петрич ))) ама това ГИ някакси не го разбирам, ако ще се карат големи км - дизела е истината и сравнителната мощност е по-голяма. Има едно турбо в Сливен, ама от автокъща, кой знае какъв трошляк ще е, скоро ще минавам от там ще я видя, ама нещо ми подсказва...
              Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

autoscout24.com аресай си някоя 3000 кубика V6 от тоя сайт и върви си я взимай ... в България едва ли ще намериш читава, която да се продава
                sigpic
                33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Я ме светни за сравнителната мощност че нещо неможах да вдена?Ако говориш за въртящ момент ОК,иначе едната е едиси колко зависи с кой мотор е,а другата е 226кс. и сега ще почнате,ама не е толкова на колелата?Незнам колко е на колета,но върви повече от моето JTD което е ремапнато и върви та се къса,така че изводите си ги прави ти колега.

Comment

Да не правя реклама, но колега от форума продава идеална 166-ца FL с 3.2 240 коня мотора за около пет бона. Ако имаш парите направо грабвай.

Comment

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                      Да не правя реклама, но колега от форума продава идеална 166-ца FL с 3.2 240 коня мотора за около пет бона. Ако имаш парите направо грабвай.
                      Не харесвам фейс лифта, някакси се доближава с него до останалите марки и си губи единтичността.
                      Относно въртящия момент, как се сравнява дизел 190 коня с бензин 226 ? ))) Няма да спорим по случая.
                      Чудя се дали да си взема една трошка и да си играя да я възстановявал лека полека или да събера малко кеш и тогава да се грабвам за чужбина, че наистина нищо няма в бг, поне по обявите (хубавите алфи ги крият )
                      Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

Няма нищо за спорене,ако мощоста се измерваше в Nm,то данака нямаше да се смята на база конски сили и да спор няма аз от личен опит казвам че V6 мотора е по приятен за каране от JTD-то но това си е мое мнение и не ангажирам никой.Относно FL-166 ако говорим за една и съща кола колегата я продаваше за доста повече от пет бона,но това беше отдавана и ако става въпрос за същата кола аз лично не бих се замислил и за миг,а бих я грабнал веднага.

Comment

За небесносиния лебед с Q2 дифа става въпрос. Въобще всякакви сравнения между V6 бензин и фиатова нафта петак са абсолютно излишни... Само веднъж да минеш 6000 оборота на бусото и забравяш за всякакви трактори. Тук не става въпрос за вървежи, икономии и здравина. Шестака на Алфа си е класика и ако имах такава кола не бих я продал никога.

Comment

Да и аз точно за тая кола говорех,но последно колегата и искаше 8 бона,но имаше нещо ако си свали джантите да има отбив на цената.Колата иначе изглежда перфектно и колегата май е маниак и на подръжката,така че ако нямах V6 направо щях да и се метна.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                              Да и аз точно за тая кола говорех,но последно колегата и искаше 8 бона,но имаше нещо ако си свали джантите да има отбив на цената.Колата иначе изглежда перфектно и колегата май е маниак и на подръжката,така че ако нямах V6 направо щях да и се метна.
                              алфата ще се пребоядисва в черно и ще има претапицирване, дефакто ми тр що годе не умрял двигател, останалото мисля да го попроменям, пак повтарям, че тази кола е за кеф, не за редовно каране и това не е инвестиция, понеже колкото и да я гледаш тая алфа не можеш да и вземеш парите после ))) 8 хил не бих дал за таква кола, освен ако е пипната отвсякъде, което състояние още не съм виждал в бг. А и при 10+ годишна кола нищо не може да се гарантира като здравина ))) дори и редовно поддържана все ще те изненада с нещо, още не съм стигнал момента да купувам коли от салона и съм поддържал известно количество "бойни" коли, смея да твърдя, че всичко по такива коли е много относително...
                              Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

Подкрепям за небесносиния лебед, с тези изисквания това е колата за теб колега
                                Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp - 2000

Comment

Working...
                                X